| تا ساعت ۱۵ مورخ ۳۰/۱۱/۸۷ |
| تعداد گردش ماهواره ملی امید به دور زمین |
۲۴۸ |
| دفعات ارتباط با ایستگاههای زمینی |
۵۱ |
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي - ايران در جهان
پرتاب موفقيتآميز ماهواره اميد که روز سهشنبه در مدار جو زمين قرار گرفت، در رسانههاي امارات متحده عربي بازتاب گستردهاي داشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در دوبي، در پي پرتاب موفقيتآميز ماهواره اميد به فضا و قرار گرفتن در مدار زمين، رسانههاي امارات متحده عربي با انتشار عکسهايي از اين ماهواره در لحظه پرتاب به تحليل و تفسير موفقيت ايرانيان در اين زمينه پرداختند.
شبکههاي تلويزيوني الامارات، دبي، ابوظبي و السماء در اخبار سراسري خود به انتشار خبر موفقيت ايران در پرتاب اين ماهواره پرداختند و در گزارشهايي به تحليل و تفسير آن بر سياستهاي آينده آمريکا و کشورهاي اروپايي بعد از اين موفقيت ايران پرداختند.
روزنامههاي عربي و انگليسي زبان البيان، الاتحاد، امارات اليوم، الخيلج، خليج تايمز، گلفنيوز، امارات تودي و سون ديز نيز در شمارههاي امروز (چهارشنبه) در صفحات اوليه خود با چاپ عکسهايي اقدام به انتشار خبر موفقيتآميز پرتاب ماهواره اميد کردند.
اکثر روزنامههاي اماراتي پرتاب ماهواره ايراني اميد را موفقيت ايران در زمينههاي علمي برشمردند و نوشتند که آمريکا و کشورهاي اروپايي نيز بر موفقيت ايرانيان در زمينههاي علمي و تحقيقي واقف هستند و اين موفقيت ايرانيان موجب نگراني اين کشورها شده است.
مطبوعاتي اماراتي با انتخاب تيترهاي مختلف به تحليل و تفسير اين موفقيت ايرانيان پرداختند. روزنامه البيان با انتخاب تيتر " ايران از مرز تحريمها گذشت و به فضا رفت" در اين زمينه نوشت: با وجود تحريمهاي 30 ساله ايران، اين کشور توانست در زمينههاي مختلف از جمله علمي و تحقيقاتي پيشرفت کند و بار ديگر از مرز تحريمها گذشت و ماهواره ملي خود را به فضا فرستاد.